(recept
si oblíbilo 53 návštěvníků)
Ražniči na plechu
Potřebné ingredience
3 kuřecí prsa, 300g kuřecích jater, 2 papriky, 300g žampionů, 1 klobása, 200g uzeného masa, 200g anglické slaniny vcelku, 4 párky, 3 rajčata, 4 stroužky česnkeu, kousek másla, olivový olej, sušený česnek, grilovací koření
Postup přípravy
Kuřecí prsa nakrájíme na větší kousky a naložíme do oleje, sušeného česneku a soli asi na 2 hodiny. Ostatní suroviny nakrájíme na větší kusy. Na pekáč nebo plech dáme olej a trochu másla, na to všechno maso, uzeniny a stroužky česneku, posypeme kořením ,promícháme a dáme péct na 200°C. Po 15 min. přidáme žampiony a po dalších asi 10 min. papriky a rajčata a dopékáme doměkka. Není třeba podlévat, vypeče se dost šťávy.
ingredience
nejdřív jen maso a uzeniny
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
majika
(upraveno)
25. 7. 2013, 8:23
Tak jsem taky upeka je to výborný ,jen jsem přidala cibuli .
laskonka333
(upraveno)
20. 1. 2013, 16:09
Myškin
(upraveno)
20. 1. 2013, 15:29
Tak jsem dnes ukuchtila a výborné, taky jsem přidala cibuli, to u ražničí nesmí chybět a vypustila rajče, teplé my neradi a jen se mi připalovala ta játra, tak tu dám příště asi později... ale ukládám si mezi oblíbené a děkuji za inspiraci
li.za.rd
(upraveno)
20. 1. 2013, 18:17
@Myškin
Jsem ráda, že chutnalo Řekla bych, že rajčata dodají dobrou chuť té šťávě... Ale i bez nich to určitě jde
seymoore
(upraveno)
17. 11. 2011, 2:46
akžena
(upraveno)
16. 8. 2011, 15:39
je to skvělý nápad,to píchání mě nikdy nebavilo a takto je to super.Už jsem to děla la i pro návštěvu a libovalisi,už asi jiné ražničí u nás nebude
li.za.rd
(upraveno)
17. 8. 2011, 6:15
@akžena
U nás taky ne A takhle mi to přijde i šťavnatější
krišon
(upraveno)
22. 6. 2011, 19:18
Pravidelně píchám na špejle, dnes jsem poprvé dala do pekáče, za ten nápad moc děkuji - byla to rychlovka a chuť vynikající, dospělý syn dokonce prohlásil, že to bylo šťavnatější a že mám u této úpravy zůstat
li.za.rd
(upraveno)
23. 6. 2011, 10:34
@krišon
jj, nám to také chutná víc takhle
cettia
(upraveno)
21. 6. 2011, 13:10
Užasnéé Děkuji za recept http://cetiia.blogspot.com/2011/06/uterni-obed.html
ještěrka
(upraveno)
12. 6. 2011, 11:08
TAK JSEM TO PRÁVĚ DODĚLALA A NEMÁ TO CHYBU.RYCHLÉ.CHUTNÉ
HankaN
(upraveno)
10. 6. 2011, 14:02
Právě jsem tuto mňamku dodělala - je to neskutečně žravé, moc dobré. Do základu jsem hned dala navíc ještě několik cibulí, jinak vše dle receptu. Doporučuji Jen jsem to nějak neodhadla a mám toho na týden
li.za.rd
(upraveno)
11. 6. 2011, 6:52
@HankaN
My máme taky vždycky na víc dní, ale je to dobré i ohřáté, tak aspoň další dny nemusíte vařit Jednou to dáme s chlebem a výpekem, podruhé s hranolkma...
paluš
(upraveno)
8. 6. 2011, 22:24
hmmmm,to vypadá velmi jedle !! Určitě vyzkouším!